Instal·lacions

El càmping Cadí Vacances posa a la vostra disposició unes completes i modernes  instal·lacions per gaudir d’unes còmodes vacances a muntanya

L’edifici principal allotja, a més de la recepció,  el bar-restaurant amb sofàs i llars de foc, una gran terrassa amb vistes, una altra terrassa amb escenari per espectacles, una petita botigueta de queviures,  un forn amb pa calent i pastes cada dia, una ludoteca o sala de jocs pels més menuts amb joguines, una maqueta mòbil i un tren elèctric aeri, una sala mini-club on es realitzen els tallers infantils i es passen pel·lícules, una gran sala de jocs amb billar, futbolins i ping-pong, i també un relaxant SPA.

La recepció ofereix servei d’informació turística de la zona, mapes d’excursions i lloguer de material com bicicletes BTT, pals de senderisme, motxilles porta-bebes, raquetes de neu i trineus.

A l’aire lliure podem gaudir de les dues piscines exteriors, una de gran on a l’estiu s’hi instal·la un tobogan inflable i una de petita pels més menuts del càmping. També podrem jugar a bàsquet o futbol a la pista esportiva, escalar al rocòdrom o fer una partida de pàdel amb els amics.

Els nens poden jugar al parc infantil amb els tobogans, gronxadors, sorral, tirolines, llits elàstics  i altres construccions de fusta.

Un petit galliner amb quatre gallines diverteix als nens i ens recorda la vida rural de pagès.

L’edifici de serveis disposa d’amplis i lluminosos lavabos, wc, dutxes d’aigua calenta gratuïta i calefacció, també una sala amb piques d’alumini per rentar plats amb aigua calenta i calefacció, i a més, una sala de bugaderia amb rentadores automàtiques i assecadores, post de planxar  i planxa. A l’exterior hi trobem la zona d’estendre roba i una zona de renta-cotxes.

A més, l’equip de Cadí Vacances i la monitora infantil organitzen durant l’any diverses  activitats i festes  i us animen a tots  a participar-hi.