Condicions generals i mesures antiCovid-19

CONDICIONS DE CONTRACTE DE RESERVA 

La reserva d’un allotjament o una parcel.la implica l’acceptació  les següents condicions del contracte.

La reserva es personal i intransferible i es considera vigent una vegada rebuda la seva paga i senyal.
El període contractat no podrá ser modificat, (ni escurçar ni allargar) i haurà d’abonar-se íntegrament.
En tot moment el càmping es reserva el dret de canviar l’allotjament i oferir -ne un altre d’equivalent.

La reserva no es considera ferma fins haver abonat l’import total de la paga i senyal.

Equipament dels bungalous:
Equipats amb coberteria i estris de cuina pel nombre de places segons el model contractat. Estris de neteja i pack de cortesia.
Roba de llit, tovalloles, cadira de nen i bressol son opcionals  i hauran de sol.licitar-se quan es realitza la reserva. El bungalou model Deluxe inclou roba de llit i tovalloles.

Admissió dels bungalous:
El bungalou estará a disposició del client  de les 16:00h a les 20:00h. En cas d’arribar més tard cal  notificar-ho a recepció.
La sortida serà de 9:00h a 11:00h del día de sortida contractat.  Recordi que si ha contractat la opcio “Sortida a les 16h” aquesta no està garantida, es confirmarà en el moment del check in. Només s’admetrà un vehicle per bungalou.

Ocupació:
La ocupació no podrà excedir en cap cas del nombre de places admeses segons el model.
No s’admeten tendes complementàries al costat del bungalou.

Admissió de les parcel·les:
La parcel.la estarà a disposició del client de  12.00h a 13:30h i de 16:00h a  20:00h del dia d’arribada contractat. En cas d’arribar més tard cal  notificar-ho a recepció.
La sortida haurà d’efectuar-se de les 9:00h a les 12.00h del dia de sortida contractat.

El càmping es reserva el dret de canviar la parcel·la assignada. Serà obligatori tenir una assegurança com a mínim de responsabilitat civil. Si es disposa de gas, cal presentar a recepció una còpia del Certificat de Revisió Periòdica i de la pòlissa.

Animals domèstics:
S’admeten animals de companyia en la majoria dels bungalous però NO en tots. Cal avisar en el moment de fer la reserva. Comporta suplement. Màxim 2 animals per allotjament. Presentar-se amb un o dos gossos sense haver reservat prèviament pot implicar la cancel·lació de la reserva sense dret a devolució.

No acceptem gossos considerats PPP (potencialment perillosos) segons la legislació vigent.
El client amb gos es compromet a prendre les següents mesures de seguretat i higiene:
1. Dins de tot el recinte del càmping i en els espais comuns portaré el meu gos sempre lligat.
2. Tinc el carnet sanitari actualitzat i una assegurança de responsabilitat civil contractada que cobreix la indemnització dels danys que el meu gos pugui provocar a persones, coses o altres animals.
3. No deixaré el meu gos sol a l’interior d’un bungalow, caravana o tenda.
4. No permetré que el meu gos molesti a altres campistes amb lladrucs o altres accions.
5. Si el meu gos fes les seves necessitats dins de recinte de càmping les recolliré i les trobaré al contenidor vermell situat a l’entrada.
6. En cas de no complir alguna d’aquestes normes em comprometo a abandonar amb el meu gos el càmping immediatament i a no reclamar l’import de l’estada no acabada.

Pagaments:

La paga i senyal serà del 50% de l’import de la reserva i pot realitzar-se mitjançant targeta de crèdit en el mateix moment de la reserva online.
Un cop rebuda la paga i senyal, es confirmarà la reserva per escrit (e-mail). La resta de l’import pendent s’abonarà en el moment de l’entrada. Cadí Vacances es reserva el dret de carregar el 100% del total de l’estada en determinades dates o en reserves amb condicions especials.

En cas de desperfectes o falta de neteja, el client accepta que es facturi la despesa corresponent a la targeta de crèdit donada.

Cancel.lació del contracte.
Si el bungalou o parcel·la  no és ocupat pel titular abans de les 20h de la data de contractació sense avís previ per escrit al mail:info@cadivacances.com, el contracte quedarà anul.lat automàticament,  el que comportarà la pèrdua de l’import lliurat. En cas de deixar l’allotjament o parcel·la abans de la data prevista, no hi haurà devolució. Cadí Vacances es reserva el dret de tornar a contractar el bungalou o parcel·la.

Anul·lació sense haver contractat  l’assegurança de cancel·lació:

L’anul·lació de la reserva 30 dies abans de la data d’arribada dóna lloc a la pèrdua del 10% de la paga i senyal.
Pèrdua del 50% si es realitza l’anul·lació en un termini entre 15 i 30 dies abans de la data d’arribada.
Pèrdua del 100% si l’anul·lació es realitza en un termini inferior a 15 dies de la data d’arribada.
Les anul·lacions han de sol.licitar-se per escrit al mail: info@cadivacances.com

En el cas que el client canviï les dates d’una reserva ja efectiva, serà entès com una nova reserva i estarà també subjecta a les condicions d’anul·lació.
En reserves de cap d’any que  incloguin el sopar, en cas d’anul·lació, no es retornarà l’import del sopar.

Obertura i tancament de serveis i instal·lacions 2020

Aquestes dates son orientatives i poden variar en aplicació de les mesures  anticovid-19.

Dies no lectius *: L’edifici de serveis (dutxes, etc.) i l’edifici principal amb la recepció, el bar, restaurant, SPA, botiga i sala de jocs romandran oberts segons el seu horari corresponent, excepte el calendari de Nadal i festius locals. Cadí Vacances es reserva el dret de tancament de les seves instal·lacions i serveis per força major justificada.

Calendari de Nadal:
Del 18 al 23 de desembre: Edifici de serveis obert i edifici principal tancat.
Del 24 al 26 de desembre: TOT tancat.
Del 27 de desembre al 5 de gener: TOT obert.
El dia de Reis, 6 de gener: Edifici de serveis obert i edifici principal tancat. El càmping tancarà les portes a les 21h.
El dia 7 de gener: TOT tancat.

* Es consideren dies no lectius els dies sense escola. O sigui, els caps de setmana (de divendres tarda a diumenge tarda) i tots aquells dies que els nens no tenen escola durant les vacances de Nadal i Setmana Santa, vacances d’estiu, ponts i festius.

La piscina és oberta de Sant Joan a l’11 de setembre. Cadí Vacances es reserva el dret de tancament de la piscina per risc de tempesta elèctrica o per força major justificada.

Els preus mostrats estan subjectes a modificació segons disponibilitat i poden pujar. Els nostres preus inclouen IVA.

 

Les vacances més segures

Mesures adoptades al càmping Cadí Vacances contra el COVID-19

Informació general

Què és el nou coronavirus? El SARS-CoV-2 és un nou tipus de coronavirus zoonòtic que afecta els humans i produeix la COVID-19, una patologia respiratòria.
¿Com es transmet? Es transmet a través del contacte directe amb les gotes expulsades al tossir o esternudar per una persona afectada. La transmissió per l’aire a distàncies superiors a 2 metres és poc probable.
Es pot transmetre el COVID-19 a través dels aliments? Segons l’OMS, és molt poc probable que el COVID-19 és transmeti a través dels aliments o dels envasos dels productes alimentaris, ja que els
coronavirus no poden replicar-se en aquests productes, precisin d’un individu animal o humà per fer-ho.
Quins són els símptomes més comuns? FEBRE -TOS – SENSACIÓ DE FALTA D’AIRE
En alguns casos també es pot reduir el sentit de l’olfacte i el gust, mal de coll, mal de cap, debilitat general, diarrea o vòmits.

Què puc fer per protegir-me de nou coronavirus?
Renta’t les mans freqüentment i meticulosament, al tossir o esternudar, tapa’t la boca i el nas amb el colze flexionat, neteja amb regularitat les superfícies que més tocs, mantingues la distància de seguretat de 2 metres,
utilitza una màscara higiènica, utilitza mocadors d’un sol ús.
Què he de fer si presento símptomes? si presentes símptomes queda’t a casa teva per prevenir el contagi de treballadors i altres clients de càmping. Comunica-ho al teu personal sanitari de referència.

Mesures adoptades a la Recepció

 • Es compliran estrictament els protocols de seguretat establerts pel Govern. s’informarà amb cartelleria de les mesures aplicades, el procediment a seguir i de l’aforament.
 • Es limitarà l’entrada a recepció i es mantindrà la distància de seguretat interpersonal de dos metres. És obligatori l’ús de mascareta.
 • Es limitarà el contacte directe mitjançant mampares protectores i l’equip l’atendrà sempre amb mascareta.
 • Es netejaran i es desinfectaran les superfícies externes després de l’atenció de cada client.
 • Es facilitarà gel desinfectant a les zones comunes de càmping i de restaurant.
 • Es facilitarà al check-in online perquè la seva estada a Recepció sigui la mínima.
 • Les claus dels allotjaments es desinfectaran abans de lliurar-les i la seva recollida a Recepció la farà una sola persona.
 • El pagament es realitzarà preferiblement amb targeta. el datàfon estarà protegit i serà desinfectat en cada ús.

Mesures adoptades al Bloc de serveis

 • Es compliran estrictament els protocols de seguretat establerts pel Govern. s’informarà amb cartelleria de les mesures aplicades, el procediment a seguir i de l’aforament.
 •  Es mantindrà la distància de seguretat interpersonal de dos metres. Serà obligatori l’ús de mascareta quan no es pugui garantir aquest distanciament.
 • Es facilitarà gel desinfectant en l’accés.
 • S’incrementarà la freqüència de neteja d’acord amb la legislació vigent.
 • La neteja i desinfecció es realitzarà amb productes desinfectants viricides certificats i autoritzats per el Ministeri de Sanitat.
 • Es realitzarà una neteja específica d’aquells elements manipulables i d’elevat contacte com aixetes, interruptors, passamans, dutxes, portes i manetes, etc.

Mesures adoptades als Allotjaments

 • Els allotjaments es netejaran i desinfectaran després de cada estada amb viricides certificats i autoritzats pel Ministeri de Sanitat.
 • Es realitzarà una neteja específica d’aquells elements manipulables i d’elevat contacte com aixetes, interruptors, passamans, dutxes, mobles, electrodomèstics, portes i manetes, etc.
 • Els comandaments a distància estaran protegits amb una borsa.
 • Quan hi hagi la possibilitat o disponibilitat, s’assignaran els allotjaments prioritzant aquells en els
  quals no s’hagin allotjat clients durant les 48 hores anteriors a l’arribada de el nou client.

Mesures adoptades a les Zones comunes

 • Es compliran estrictament els protocols de seguretat establerts pel Govern. s’informarà amb cartelleria de les mesures aplicades, el procediment a seguir i de l’aforament.
 • Es mantindrà la distància de seguretat interpersonal de dos metres. Serà obligatori l’ús de mascareta quan no es pugui garantir aquest distanciament.
 • S’incrementarà la freqüència de neteja d’acord amb la legislació vigent.
 • La neteja i desinfecció es realitzarà amb productes desinfectants viricides certificats i autoritzats pel Ministeri de Sanitat.
 • Es realitzarà una neteja específica d’aquells elements manipulables i d’elevat contacte com aixetes, interruptors, passamans, dutxes, portes i manetes, etc.
 • Durant la Fase 1 queda prohibida la utilització de les fonts. Durant la resta de Fases, queda prohibida seva utilització per beure directament. Serà necessitaria la desinfecció de mans abans i després de cada ús.
 • Alguns serveis poden romandre tancats temporalment en funció de la legislació vigent.

Mesures adoptades  a la Botiga

 • Es compliran estrictament els protocols de seguretat establerts pel Govern. s’informarà amb cartelleria de les mesures aplicades, el procediment a seguir i de l’aforament.
 • Es mantindrà la distància de seguretat interpersonal de dos metres. Serà obligatori l’ús de mascareta quan no es pugui garantir aquest distanciament.
 • Es facilitarà gel desinfectant.
 • S’incrementarà la freqüència de neteja d’acord amb la legislació vigent.
 • La neteja i desinfecció es realitzarà amb productes desinfectants viricides certificats i autoritzats per el Ministeri de Sanitat.
 • Es realitzarà una neteja específica d’aquells elements manipulables i d’elevat contacte com portes i manetes, prestatgeries, etc.
 • Es vendran productes alimentaris i productes de neteja.
 • El pagament es realitzarà preferiblement amb targeta. El datàfon estarà protegit i serà desinfectat en cada ús.

Mesures adoptades al Bar-Restaurant

 • Es compliran estrictament els protocols de seguretat establerts pel Govern. s’informarà amb cartelleria de les mesures aplicades, el procediment a seguir i de l’aforament.
 • L’ús de la barra de bar queda restringit segons les exigències de govern en cada fase.
 • Es mantindrà la distància de seguretat interpersonal de dos metres.
 • El client disposarà d’gel desinfectant.
 • Els cambrers els atendran sempre amb mascareta.
 • Després de cada servei es procedirà a netejar i desinfectar les superfícies utilitzades (taules, cadires, barra, etc.)
 • S’incrementarà la freqüència de neteja d’acord amb la legislació vigent.
 • La neteja i desinfecció es realitzarà amb productes desinfectants viricides certificats i autoritzats pel Ministeri de Sanitat.
 • Es realitzarà una neteja específica d’aquells elements manipulables i d’elevat contacte com portes i manetes, piques, aixetes, etc.
 • El pagament es realitzarà preferiblement amb targeta. El datàfon estarà protegit i serà desinfectat en cada ús.

Telèfons de Contacte

 • Telèfon d’atenció ciutadana per al coronavirus a Catalunya: 061/112
 • Telèfon d’assistència psicològica per a la població general amb dificultats derivades de l’estat d’alarma pel COVID-19 del Ministeri de Sanitat: 91 700 79 88
 • Telèfon Hospital de Berga: 938 24 34 00