Localització

Estem situats en un paratge d’alta muntanya, a només 150 km de Barcelona, als peus del massís del Pedraforca i a la cara sud de la Serra del Cadí, en el cor de la Vall de Gósol. Som el càmping de més alçada de Catalunya, a 1.400m. Envoltats de grans cims és el paradís dels excursionistes. Gaudim de blancs paisatges a l’hivern i agradables temperatures a l’estiu.
Ens trobem a l’entrada sud del poble de Gósol, un dels pobles més bonics del Pirineu català que conserva l’arquitectura tradicional de muntanya i conegut per l’estada del cèlebre pintor Pablo Picasso l’estiu de 1906.

Latitut:42,23067
Longitut: 1,66116


Ver mapa más grande

  • Per arribar al càmping, si veniu de Berga, a l’entrada sud de Gósol trobareu una rotonda que té l’escultura d’un segador, gireu a l’esquerra i continueu uns 300 metres. El càmping està ben senyalitzat, es veu des de la carretera.
  • Per arribar al càmping, si veniu de Tuixent, creueu el poble de Gósol i a la sortida trobareu una rotonda amb l’escultura d’un segador, gireu a mà dreta i continueu uns 300 m. El càmping está ben senyalitzat.
  • Per venir en TRANSPORT PÚBLIC us convidem a visitar la web de la companyia d’autobusos ALSA (www.alsa.es) que fa la línia Barcelona-Berga i per tenir informació sobre els horaris de la línia Berga-Gósol podem trucar a l’ oficina de la companyia d’ autobusos Alsina Graells de Berga, tels: 93 821 02 59 i 93 821 04 85.