Condicions generals i mesures antiCovid-19

CONDICIONS DE CONTRACTE DE RESERVA 

La reserva d’un allotjament o una parcel.la implica l’acceptació  les següents condicions del contracte.

La reserva es personal i intransferible i es considera vigent una vegada rebuda la seva paga i senyal.
El període contractat no podrá ser modificat, (ni escurçar ni allargar) i haurà d’abonar-se íntegrament.
En tot moment el càmping es reserva el dret de canviar l’allotjament i oferir -ne un altre d’equivalent.

La reserva no es considera ferma fins haver abonat l’import total de la paga i senyal.

Equipament dels bungalous:
Equipats amb coberteria i estris de cuina pel nombre de places segons el model contractat. Estris de neteja i pack de cortesia.
Roba de llit, tovalloles, cadira de nen i bressol son opcionals  i hauran de sol.licitar-se quan es realitza la reserva. El bungalou model Deluxe inclou roba de llit i tovalloles.

Fiança: el client autoritza Cadí Vacances a carregar a la mateixa targeta de la reserva l’import de qualsevol desperfecte causat per l’ús indegut o desaparició en l’equipament, mobiliari i instal·lacions del càmping per part del client, així com el servei de neteja extra (50€) i tota despesa no abonada efectuada durant la seva estada.

Admissió dels bungalous:
El bungalou estará a disposició del client  de les 16:00h a les 20:00h. En cas d’arribar més tard cal  notificar-ho a recepció.
La sortida serà de 9:00h a 11:00h del día de sortida contractat.  Recordi que si ha contractat la opcio “Sortida a les 16h” aquesta no està garantida, es confirmarà en el moment del check in. Només s’admetrà un vehicle per bungalou.

Ocupació:
La ocupació no podrà excedir en cap cas del nombre de places admeses segons el model.
No s’admeten tendes complementàries al costat del bungalou.

Admissió de les parcel·les:
La parcel.la estarà a disposició del client de  12.00h a 13:30h i de 16:00h a  20:00h del dia d’arribada contractat. En cas d’arribar més tard cal  notificar-ho a recepció.
La sortida haurà d’efectuar-se de les 9:00h a les 12.00h del dia de sortida contractat.

El càmping es reserva el dret de canviar la parcel·la assignada. Serà obligatori tenir una assegurança com a mínim de responsabilitat civil. Si es disposa de gas, cal presentar a recepció una còpia del Certificat de Revisió Periòdica i de la pòlissa.

Animals domèstics:
S’admeten animals de companyia en la majoria dels bungalous però NO en tots. Cal avisar en el moment de fer la reserva. Comporta suplement. Màxim 2 animals per allotjament. Presentar-se amb un o dos gossos sense haver reservat prèviament pot implicar la cancel·lació de la reserva sense dret a devolució.

No acceptem gossos considerats PPP (potencialment perillosos) segons la legislació vigent.
El client amb gos es compromet a prendre les següents mesures de seguretat i higiene:
1. Dins de tot el recinte del càmping i en els espais comuns portaré el meu gos sempre lligat.
2. Tinc el carnet sanitari actualitzat i una assegurança de responsabilitat civil contractada que cobreix la indemnització dels danys que el meu gos pugui provocar a persones, coses o altres animals.
3. No deixaré el meu gos sol a l’interior d’un bungalow, caravana o tenda.
4. No permetré que el meu gos molesti a altres campistes amb lladrucs o altres accions.
5. Si el meu gos fes les seves necessitats dins de recinte de càmping les recolliré i les trobaré al contenidor vermell situat a l’entrada.
6. En cas de no complir alguna d’aquestes normes em comprometo a abandonar amb el meu gos el càmping immediatament i a no reclamar l’import de l’estada no acabada.

Pagaments:

La paga i senyal serà del 50% de l’import de la reserva i pot realitzar-se mitjançant targeta de crèdit en el mateix moment de la reserva online.
Un cop rebuda la paga i senyal, es confirmarà la reserva per escrit (e-mail). La resta de l’import pendent s’abonarà en el moment de l’entrada. Cadí Vacances es reserva el dret de carregar el 100% del total de l’estada en determinades dates o en reserves amb condicions especials.

En cas de desperfectes o falta de neteja, el client accepta que es facturi la despesa corresponent a la targeta de crèdit donada.

Cancel.lació del contracte.
Si el bungalou o parcel·la  no és ocupat pel titular abans de les 20h de la data de contractació sense avís previ per escrit al mail:info@cadivacances.com, el contracte quedarà anul.lat automàticament,  el que comportarà la pèrdua de l’import lliurat. En cas de deixar l’allotjament o parcel·la abans de la data prevista, no hi haurà devolució. Cadí Vacances es reserva el dret de tornar a contractar el bungalou o parcel·la.

Política de Cancel.lació:

La cancel.lació de la reserva 30 dies abans de la data d’arribada dóna lloc a la pèrdua del 10% de la paga i senyal.
Pèrdua del 50% si es realitza l’anul·lació en un termini entre 15 i 30 dies abans de la data d’arribada.
Pèrdua del 100% si l’anul·lació es realitza en un termini inferior a 15 dies de la data d’arribada.
Les anul·lacions han de sol.licitar-se per escrit al mail: info@cadivacances.com

En el cas que el client canviï les dates d’una reserva ja efectiva, serà entès com una nova reserva i estarà també subjecta a les condicions de cancel.lació.
En reserves de cap d’any que  incloguin el sopar, en cas d’anul·lació, no es retornarà l’import del sopar.

Política extraordinària de Cancel.lació per Covid-19:

En cas que:

-Les mesures anti-covid, preses per les autoritats,  impedeixin  l’estada contractada pel client, o bé

-El client  estigui afectat per la malatia del covid-19

El  client mantindrà el valor total de la paga i senyal efectuada i podrà ajornar la seva estada. El client rebrà el xec corresponent que podrà utilitzar durant els següents 12 mesos.

Degut a les restriccions del covid podria ser que alguns serveis del càmping estiguin tancats. Això no implicaria  ni la reducció ni la devolució de l’import de l’estada.

El client és autoresponsable del seu desplaçament.

Obertura i tancament de serveis i instal·lacions 2021

Aquestes dates son orientatives i poden variar en aplicació de les mesures  anticovid-19.

Dies no lectius *: L’edifici de serveis (dutxes, etc.) i l’edifici principal amb la recepció, el bar, restaurant, SPA, botiga i sala de jocs romandran oberts segons el seu horari corresponent, excepte el calendari de Nadal i festius locals. Cadí Vacances es reserva el dret de tancament de les seves instal·lacions i serveis per força major justificada.

Calendari de Nadal:
Del 10 al 27 de desembre: Edifici de serveis obert i edifici principal tancat.
Del 28 de desembre al 5 de gener: TOT obert.
El dia de Reis, 6 de gener: Edifici de serveis obert i edifici principal tancat. El càmping tancarà les portes a les 21h.
El dia 7 de gener: TOT tancat.

* Es consideren dies no lectius els dies sense escola. O sigui, els caps de setmana (de divendres tarda a diumenge tarda) i tots aquells dies que els nens no tenen escola durant les vacances de Nadal i Setmana Santa, vacances d’estiu, ponts i festius.

La piscina és oberta de Sant Joan a l’11 de setembre. Cadí Vacances es reserva el dret de tancament de la piscina per risc de tempesta elèctrica o per força major justificada.

Els preus mostrats estan subjectes a modificació segons disponibilitat i poden pujar. Els nostres preus inclouen IVA.

 

Les vacances més segures

Mesures adoptades al càmping Cadí Vacances contra el COVID-19

Informació general

Què és el nou coronavirus? El SARS-CoV-2 és un nou tipus de coronavirus zoonòtic que afecta els humans i produeix la COVID-19, una patologia respiratòria.
¿Com es transmet? Es transmet a través del contacte directe amb les gotes expulsades al tossir o esternudar per una persona afectada. La transmissió per l’aire a distàncies superiors a 2 metres és poc probable.
Es pot transmetre el COVID-19 a través dels aliments? Segons l’OMS, és molt poc probable que el COVID-19 és transmeti a través dels aliments o dels envasos dels productes alimentaris, ja que els
coronavirus no poden replicar-se en aquests productes, precisin d’un individu animal o humà per fer-ho.
Quins són els símptomes més comuns? FEBRE -TOS – SENSACIÓ DE FALTA D’AIRE
En alguns casos també es pot reduir el sentit de l’olfacte i el gust, mal de coll, mal de cap, debilitat general, diarrea o vòmits.

Què puc fer per protegir-me de nou coronavirus?
Renta’t les mans freqüentment i meticulosament, al tossir o esternudar, tapa’t la boca i el nas amb el colze flexionat, neteja amb regularitat les superfícies que més tocs, mantingues la distància de seguretat de 2 metres,
utilitza una màscara higiènica, utilitza mocadors d’un sol ús.
Què he de fer si presento símptomes? si presentes símptomes queda’t a casa teva per prevenir el contagi de treballadors i altres clients de càmping. Comunica-ho al teu personal sanitari de referència.

Mesures adoptades a la Recepció

 • Es compliran estrictament els protocols de seguretat establerts pel Govern. s’informarà amb cartelleria de les mesures aplicades, el procediment a seguir i de l’aforament.
 • Es limitarà l’entrada a recepció i es mantindrà la distància de seguretat interpersonal de dos metres. És obligatori l’ús de mascareta.
 • Es limitarà el contacte directe mitjançant mampares protectores i l’equip l’atendrà sempre amb mascareta.
 • Es netejaran i es desinfectaran les superfícies externes després de l’atenció de cada client.
 • Es facilitarà gel desinfectant a les zones comunes de càmping i de restaurant.
 • Es facilitarà al check-in online perquè la seva estada a Recepció sigui la mínima.
 • Les claus dels allotjaments es desinfectaran abans de lliurar-les i la seva recollida a Recepció la farà una sola persona.
 • El pagament es realitzarà preferiblement amb targeta. el datàfon estarà protegit i serà desinfectat en cada ús.

Mesures adoptades al Bloc de serveis

 • Es compliran estrictament els protocols de seguretat establerts pel Govern. s’informarà amb cartelleria de les mesures aplicades, el procediment a seguir i de l’aforament.
 •  Es mantindrà la distància de seguretat interpersonal de dos metres. Serà obligatori l’ús de mascareta quan no es pugui garantir aquest distanciament.
 • Es facilitarà gel desinfectant en l’accés.
 • S’incrementarà la freqüència de neteja d’acord amb la legislació vigent.
 • La neteja i desinfecció es realitzarà amb productes desinfectants viricides certificats i autoritzats per el Ministeri de Sanitat.
 • Es realitzarà una neteja específica d’aquells elements manipulables i d’elevat contacte com aixetes, interruptors, passamans, dutxes, portes i manetes, etc.

Mesures adoptades als Allotjaments

 • Els allotjaments es netejaran i desinfectaran després de cada estada amb viricides certificats i autoritzats pel Ministeri de Sanitat.
 • Es realitzarà una neteja específica d’aquells elements manipulables i d’elevat contacte com aixetes, interruptors, passamans, dutxes, mobles, electrodomèstics, portes i manetes, etc.
 • Els comandaments a distància estaran protegits amb una borsa.
 • Quan hi hagi la possibilitat o disponibilitat, s’assignaran els allotjaments prioritzant aquells en els
  quals no s’hagin allotjat clients durant les 48 hores anteriors a l’arribada de el nou client.

Mesures adoptades a les Zones comunes

 • Es compliran estrictament els protocols de seguretat establerts pel Govern. s’informarà amb cartelleria de les mesures aplicades, el procediment a seguir i de l’aforament.
 • Es mantindrà la distància de seguretat interpersonal de dos metres. Serà obligatori l’ús de mascareta quan no es pugui garantir aquest distanciament.
 • S’incrementarà la freqüència de neteja d’acord amb la legislació vigent.
 • La neteja i desinfecció es realitzarà amb productes desinfectants viricides certificats i autoritzats pel Ministeri de Sanitat.
 • Es realitzarà una neteja específica d’aquells elements manipulables i d’elevat contacte com aixetes, interruptors, passamans, dutxes, portes i manetes, etc.
 • Durant la Fase 1 queda prohibida la utilització de les fonts. Durant la resta de Fases, queda prohibida seva utilització per beure directament. Serà necessitaria la desinfecció de mans abans i després de cada ús.
 • Alguns serveis poden romandre tancats temporalment en funció de la legislació vigent.

Mesures adoptades  a la Botiga

 • Es compliran estrictament els protocols de seguretat establerts pel Govern. s’informarà amb cartelleria de les mesures aplicades, el procediment a seguir i de l’aforament.
 • Es mantindrà la distància de seguretat interpersonal de dos metres. Serà obligatori l’ús de mascareta quan no es pugui garantir aquest distanciament.
 • Es facilitarà gel desinfectant.
 • S’incrementarà la freqüència de neteja d’acord amb la legislació vigent.
 • La neteja i desinfecció es realitzarà amb productes desinfectants viricides certificats i autoritzats per el Ministeri de Sanitat.
 • Es realitzarà una neteja específica d’aquells elements manipulables i d’elevat contacte com portes i manetes, prestatgeries, etc.
 • Es vendran productes alimentaris i productes de neteja.
 • El pagament es realitzarà preferiblement amb targeta. El datàfon estarà protegit i serà desinfectat en cada ús.

Mesures adoptades al Bar-Restaurant

 • Es compliran estrictament els protocols de seguretat establerts pel Govern. s’informarà amb cartelleria de les mesures aplicades, el procediment a seguir i de l’aforament.
 • L’ús de la barra de bar queda restringit segons les exigències de govern en cada fase.
 • Es mantindrà la distància de seguretat interpersonal de dos metres.
 • El client disposarà d’gel desinfectant.
 • Els cambrers els atendran sempre amb mascareta.
 • Després de cada servei es procedirà a netejar i desinfectar les superfícies utilitzades (taules, cadires, barra, etc.)
 • S’incrementarà la freqüència de neteja d’acord amb la legislació vigent.
 • La neteja i desinfecció es realitzarà amb productes desinfectants viricides certificats i autoritzats pel Ministeri de Sanitat.
 • Es realitzarà una neteja específica d’aquells elements manipulables i d’elevat contacte com portes i manetes, piques, aixetes, etc.
 • El pagament es realitzarà preferiblement amb targeta. El datàfon estarà protegit i serà desinfectat en cada ús.

Telèfons de Contacte

 • Telèfon d’atenció ciutadana per al coronavirus a Catalunya: 061/112
 • Telèfon d’assistència psicològica per a la població general amb dificultats derivades de l’estat d’alarma pel COVID-19 del Ministeri de Sanitat: 91 700 79 88
 • Telèfon Hospital de Berga: 938 24 34 00