Trekking Pedraforca Experience

El Pedraforca és el cim emblemàtic de Catalunya per excelencia: per la seva característica silueta, l’estructura geològica, els seus boscos i paisatges, però també per la cultura i els serveis que l’envolten.
El Pedraforca et captiva a primer cop d’ull.
Els guies de Pedraforca Experience us ofereixen diferentes opcions, però amb la garantia de realitzar l’ascensió sempre amb seguretat per a què gaudiu d’una gran experiència.

RUTES GUIADES: 

1- RUTA Tartera de Gósol
El Pedraforca Experience per la tartera de Gósol és un recorregut còmode i tranquil. Un itinerari sense massificar que permet pujar al Pedraforca d’una forma agradable i amb la seguretat dels nostres guies de muntanya.

2- RUTA Canal de Verdet
La ruta guiada al Pedraforca per la Canal del Verdet, és una activitat que demana una bona forma física a més d’un bon sentit de l’orientació. A la part superior s’ha de superar un tram de grimpada que els nostres guies de muntanya us ajudaran a superar amb seguretat, fent de l’ascensió una gran experiència.

3- PEDRAFORCA 360º
La ruta Pedraforca 360º és un bonic trekking en el què veureu les 4 cares del Massís del Pedraforca, a través d’un còmode itinerari durant el que els nostres guies de muntanya us ensenyaran els racons menys freqüentats i insòlits que envolten el Pedraforca.

De l’1 de juny al 30 d’octubre.

-10 de Descompte als clientes de Cadí Vacances amb el codi promocional: CADI

INFORMACIÓ I RESERVES ON-LINE