Localització

Cadí Vacances està situat en un paratge d’alta muntanya, a només 150 km de Barcelona, als peus del massís del Pedraforca i a la cara sud de la Serra del Cadí, en el cor de la Vall de Gósol.  A 1.400m és el resort de muntanya més alt de Catalunya. Envoltat de grans cims és el paradís dels excursionistes. Gaudim de blancs paisatges a l’hivern i agradables temperatures a l’estiu.
El càmping es troba a l’entrada sud de Gósol, un dels pobles més bonics del Pirineu català que conserva l’arquitectura tradicional de muntanya i conegut per l’estada del cèlebre pintor Pablo Picasso l’estiu de 1906.

“El poble s’aplega a migdia del Cadí, més o menys al sudoest del Pas dels Gosolans, record de contrabandistes.
    Amb el Cadí a tramuntana, té el Costafreda a ponent, la Serra del Verd i la d’Ensija li tanquen el migdia.  A llevant, com tota catedral, el Pedraforca s’ha tornat geperut en els absis . La Vall de Gósol n’és el claustre.
    Els vells camins per arribar-hi ara són carreteres enquitranades que tanmateix serpentegen.”

Josep Maria Ballarín i Monset

Latitut:42,23067
Longitut: 1,66116


Ver mapa más grande

  • Per arribar al càmping, si veniu de Berga, a l’entrada sud de Gósol trobareu una rotonda que té l’escultura d’un segador, gireu a l’esquerra i continueu uns 300 metres. El càmping està ben senyalitzat, es veu des de la carretera.
  • Per arribar al càmping, si veniu de Tuixent, creueu el poble de Gósol i a la sortida trobareu una rotonda amb l’escultura d’un segador, gireu a mà dreta i continueu uns 300 m. El càmping está ben senyalitzat.

La forma més habitual per arribar és el vehicle particular, però també hi ha un servei de transport a la demanda que fa el trajecte entre Guardiola del Berguedà i Gósol

Normés d’ús

Per poder utilitzar el servei s’ha de fer reserva prèvia, trucant al telèfon gratuït 900 69 65 66. La reserva s’ha de fer almenys amb un dia d’antelació i l’horari d’atenció telefònica és de dilluns a divendres de 8 a 20h i dissabte no festiu de 9 a 14h.

Cap persona que no hagi requerit el servei de la manera estipulada no podrà fer-ne ús.

Nota: Cal consultar les tarifes donat que poden no correspondre a les que s’indiquen en el fulletó.

Informació detallada