Localització Tel: (+34) 636 066 465 info@cadivacances.com

Pack CAU de LLOPS: Experiència familiar inoblidable pels amants del gossos

Viviu una sensació única amb un gos de trineu

Descobriu què és un kennel i viviu l’experiència de caminar per la muntanya deixant-vos portar per un gos de trineu.

El Pack CAU de LLOPS  pot incloure:

-Esmorzar

-Circuit d’orientació.

-Visita comentada al kennel.

-Cani-Rando amb un gos de trineu.

-Sopar a Cadí Vacances ( pizza o entrepà i beguda)

PROGRAMA DEL DIA

Esmorzem a la terassa de la cafeteria de Cadí Vacances, amb un sol que ens diu “Bon dia”.

Anem cap a Cau de Llops,on farem l’activitat d’orientació.

 Cau de Llops es troba a l’estació d’esquí nòrdic de Tuixent-la Vansa.

Podem dinar al refugi de l’Arp, al refugi de Coll de Port o bé mengem de  pícnic, davant d’un paisatge espactacular amb tot el Pirineu davant nostre.

CIRCUIT D’ORIENTACIÓ: En el prat de l’Arp han situat multitud de fites per tal que les trobem en el menor temps possible.

VISITA AL KENNEL: El “kennel” és la canera on viuen els nostres peluts. Durant la visita podrem entrar a les instal·lacions i interaccionar amb ells mentre tenim un primer contacte amb el múixing.

CANI – RANDO: Del francès “cani-randonnée”, aquesta activitat es pot considerar l’expressió més minimalista del múixing. Ens busquen el gos que millor s’adapti a cadascú de nosaltres i ens equipem per a una excursió caminant en la que el nostre binomi de 4 potes anirà davant nostre estirant.
Ens sorprèn la capacitat d’arrossegament d’aquesta raça tan atàvica!

Contents per l’experiència viscuda, tornem a Cadí Vacances on ens espera un agradable sopar per acabar un dia inoblidable.

SOPAR: A triar entre pizzes o entrepans i beguda inclosa.

Aquest és el Pack  preferit dels amants dels gossos!!

Trieu primer el  bungalou i, al fer la reserva,  afegiu el Pack CAU de LLOPS.

La tarifa que apareix a la reserva no inclou les activitats amb els gossos. Aquestes activitats tenen un preu molt variable depenent de l’edat dels nens i condicions com descomptes del club super3, etc. Per tal d’aprofitar aquest descomptes, és millor que feu la reserva de les activitats amb els gossos directament   al tel.  +34 615 128 408.

Pack a partir de 6 anys. Subjecte a disponibilitat.

Reserveu aviat, abans no s’esgoti!

PREPARAR L’ACTIVITAT

Les persones menors d’edat han de realitzar l’activitat acompanyats d’un adult. Els menors de 10 anys no poden estar lligats al gos de forma individual i ho han de fer conjuntament amb una altra persona.

El preu inclou assegurança d’accidents i de RC.

Penseu que realitzem activitats a gairebé 2.000m d’alçada i, per tant, en qualsevol època de l’any és bo portar roba suficient, un calçat adeqüat i crema solar per la cara.

Teniu la possibilitat de guardar les motxilles i abrics que no necessiteu per fer l’activitat dins de les nostres instal.lacions.

L’hora d’arribada a les instal.lacions de Cau de Llops ha de ser de 15 minuts abans de l’hora de la reserva.

El camí d’accés al refugi es troba tancat al trànsit de vehicles durant tota la temporada de neu. Per tant, heu de tenir en compte que haureu de caminar 400m des de l’entrada de l’estació i fins arribar al refugi. 

Fora de la temporada de neu podreu accedir amb el vostre vehicle fins el refugi, que disposa d’aparcament propi.

El kennel, espai on viuen els gossos, es troba 160m més enllà del refugi. Aquest és el punt de trobada, quan hi arribeu, contacteu amb algú de l’equip per a que us facin la recepció. 

Durant el transcurs de l’activitat podreu fotografiar tot el que us vingui de gust i demanar-li al monitor que us faci fotos amb la vostra càmera.  A més, els nostres peluts són molt agraïts amb les carícies, així que els hi podreu fer tantes com volgueu! 

 

 

Reserva ara