Qui som

Cadí Vacances és un familiar càmping de muntanya  dins del Parc Natural del Cadí-Moixeró, als peus de l’emblemàtic Pedraforca i al bell mig de la vall de Gósol.  Les instal·lacions del càmping (piscines, pàdel, spa, etc.)  a 1.400m d’altitud  són les més altes de Catalunya.
Cadí Vacances neix del desig d’una familia del poble d’oferir als amants de la muntanya un lloc on pernoctar i gaudir, amb el mínim impacte ecològic possible, d’experiències úniques i increïbles paisatges naturals durant tot l’any.
ESSÈNCIA
Descobreix l’autèntic esperit del càmping. Viu en agradable harmonia amb la natura, els animals, les flors, els rius i les muntanyes. Obre el teu cor als sentits i deixa’t inundar d’una profunda alegria. En aquest amagat paisatge gaudiràs d’una calma especial.
L’esport també t’ajudarà a sintonitzar amb l’entorn: senderisme a peu o amb raquetes de neu, esquí de fons a Tuixent-Lavansa, esquí alpí a Port del Comte, excursions a cims com el Pedraforca, rutes en bicicleta, esports d’aventura com el descens del barranc Forat Negre, vies de ferrades, escalada o activitats més familiars com anar a buscar bolets.
Tot pensat per a gaudir de la natura amb el màxim confort, des de la piscina a l’spa. I a més, també pots participar de les festes, jocs i tallers infantils segons els nostre programa d’activitats, o senzillament relaxar-te i contemplar la bellesa que t’envolta.