SPA

SPA Només Adults (+18 anys)

Accés a la piscina climatitzada d’hidromassatge, la dutxa de sensacions, la sauna
finlandesa i la zona de relax.

SPA Familiar (totes les edats)

Accés a la piscina climatitzada d’hidromassatge i a la dutxa de sensacions.
Per seguretat infantil,  la  sauna estarà tancada durant la sessió familiar.

 

           Tarifes 1 hora
                 Visitants   Clients
+17 anys      16€           8€
de 2 a 17       8€            4€
-2 anys         GRATIS

Cal dur: Vestit de bany, casquet de bany, tovallola petita per la sauna, tovallola gran o barnús i
xancletes.

Cal reservar hora:
636 066 465

 

MASSATGES 

Completa un fantàstic dia de relax  amb un massatge que t’alliberi de totes les tensions.  Confia en les mans de la massatgista Laura Coronas i despertaràs a noves sensacions de benestar.

Per massatges i tractaments cal reservar dia i hora  abans de la vostra arribada a Cadí Vacances.

Telèfon de reserves: 608.337.293  Laura Coronas

Massatges 50′

Massatge  Relaxant

Massatge Des-contracturant

Reflexologia podal

Masssatge  Circulatori

Massatge  ITO-THERMIE

El massatge Ito-Thermie és una teràpia d’origen japonès basada en l’escalfor i l’olor com elements terapèutics.
En lloc d’utilitzar els dits per estimular la pell s’utilitzen dos tubs metàl·lics dins dels quals es posen unes varetes d’encens elaborat amb herbes curatives, que es consumeixen poc a poc.
El terapeuta va lliscant aquests tubs sobre la pell de la persona seguint els meridians d’acupuntura i la musculatura. D’aquesta manera la pell és estimulada mitjançant calor, pressions i friccions. A més, s’aprofiten les propietats terapèutiques del fum que la pell absorbeix durant el tractament. Els seus beneficis són:  Augment de l’energia. Relaxació de la musculatura.  Estimula el sistema immunitari.  Equilibra el sistema nerviós.  Activa la circulació i el sistema limfàtic.  Calma, relaxa i tranquil·litza la ment.

Massatge  KI-ASAI

El massatge Ki-Asai allibera les tensions més profundes. Les tensions són l’origen de la manifestació del que normalment anomenem malaltia o estat no normal de salut. La pràctica en sí mateixa activa el mecanisme de curació de qualsevol tensió-anomalia-malaltia, tot i que no sapiguem el seu origen, els símptomes o el diagnòstic de la patologia. Ajuda a millorar:  A nivell físic: millora la circulació sangínia, oxigena les cèl·lules, flexibilitza les articulacions. Ajuda a alleugerar els dolors de lumbàlgia, artrosis, migranya, mala digestió i bronquitis.   A nivell mental: alleugera les preocupacions i l’estrès de la nostra vida quotidiana, fibromiàlgia, depressió, estrès, ansietat.   A nivell espiritual: alleugera la nostra responsabilitat, ens inspira la creativitat, dona alegria a la nostra vida quotidiana i fa aflorar els nostres sentiments més humans.